Informationsboder​

Det Jødiske samfund

Kom og tal med Det Jødiske Samfund om, hvordan du kan blive en del af den udvikling, vi står midt i. Hør om jødiske traditioner, religion og kultur og bliv en del af vore mange projekter og aktiviteter.

Carolineskolens Kagebod

Carolineskolens børn sælger kager til kaffen til fordel for deres Israelrejse.

Dansk Zionistforbund

Kom og få en snak med Dansk Zionistforbunds bestyrelse og hør om, hvordan vi på flere planer arbejder for at sikre en fair og sober information omkring Israel. Du vil blive præsenteret for vores blad og andre pjecer, og du vil bl.a. kunne høre om Taste of Israel, vores politikerrejser og vores skolebesøg. Vi byder også på et glas vin og en lille snack fra Israel.

Keren Hayesod Danmark

Keren Hayesod Danmark er en del af den internationale organisation Keren Hayesod, der i samarbejde med det globale jødiske samfund og israelske venner og sympatisører arbejder på at samle penge ind til at forbedre udsatte israelske befolkningsgruppers levevilkår, uanset deres religiøse eller etniske tilhørsforhold. Læg vejen forbi Keren Hayesod Danmarks informationsbod, hils på vores nye bestyrelse og hør mere om foreningens projekter, og hvorledes vi har håndteret de mange sociale udfordringer, der er fulgt med Covid-19. Er du ikke allerede medlem af Keren Hayesod Danmark, er det måske noget for dig. Det er let og føles godt at gøre en forskel. Vi ses! 

KKL

Kom og besøg KKL-Danmark. KKL er en NGO og en af verdens ældste og med innovative miljøorganisationer. Vi arbejder med at skabe grønne oaser i byområder og med udvikling af bæredygtigt landbrug. Siden 1901 har KKL plantet mere end 250 mio. træer, etableret dambrug og skabt grøn udvikling i tidligere ørkenområder i Israel. Den viden, som forskerne tilegner sig i KKL’s R&D-centre, formidles kontinuerligt til områder i verden, der lever med samme tørre og varme klimatiske forhold som i Israel. Mød repræsentanter for KKL-Danmark og hør om igangværende og fremtidige projekter i Israel, hvor KKL gør Negev grøn og Golan grønnere.

Seniorklubben i Det Jødiske Samfund

Seniorklubbens formål er at arrangere kulturaktiviteter af forskellig art såvel indendørs som udendørs, der tilgodeser medlemmernes interesser. Som medlem af Seniorklubben har du mulighed for at holde dig frisk og aktiv samt skabe dig et stærkt socialt netværk og evt. bryde en isolation. Oplev vores mange alsidige aktiviteter i et positivt miljø. En klub, hvor det er spændende at mødes med tidligere skolekammerater, venner og andre, som du i fællesskab kan dele dine oplevelser med - og et sted, hvor du også kan skabe nye kontakter. Du vil holde dig aktiv og måske få nye interesser. 

http://mosaiske.dk/seniorklubben/

​​

Venner af danske jøder

Foreningen Venner af danske jøder blev stiftet i august 2021, bl.a. med baggrund i den stigende antisemitisme både her i landet og i verden udenfor. Formålet med foreningen er at udbrede kendskabet til og forståelsen for jødisk liv og kultur her i landet blandt ikke-jødiske danskere. Særligt gælder det at udbrede kendskabet til danske jøders store og imponerende bidrag til det danske samfund og jødernes 400-årige succesfulde integrationsproces. Foreningen vil arbejde for, at danske jøder kan leve i tryghed og frihed på lige vilkår med resten af den danske befolkning. Foreningen vil derfor slå ring om og stå vagt om danske jøder og bygger således på ”ånden fra 43". 

WIZO DANMARK

I WIZO’s stand kan man høre mere om WIZO bade som dansk forening og som velgørende NGO i Israel. WIZO står for Women’s International Zionist Organization, hvis målsætning er at hjælpe kvinder og børn i Israel. Desuden kan man støtte sagen ved at købe fx kalotter, mezuzot, kort, davidstjerner mm.

Kontakt

Det Jødiske Samfund i Danmark​

CVR: 18227916

Krystalgade 12, 1172 København K

Klik her for rutevejledning

 

E-mail: info@jkfestival.dk

Følg os på Sociale medier

facebook (2)  instagram (1)

Foto: Bernard Hoch

​Copyright © 2021 Det Jødiske Samfund i Danmark. Alle rettigheder forbeholdes.