Ungarsk cholent

(Eng.: Hungarian Cholent)

​​Arrangør: Ungarns ambassade i Danmark / Jødisk Kulturfestival

08.06 Kl. 16.00 – 17.00 SALEN - Det Jødiske Hus

Dansk

(sprog: ENG)

Hvor kommer den karakteristiske smag fra i ungarsk cholent, og hvad gør ungarsk cholent så enestående? Det er gåsen, der gør det, det røgede gåsekød. Og hertil kommer de mange bønner kogt med i en stor gryde i mange timer. Det er det, der giver retten den salte og krydrede smag – der netop reflekterer karakteren af det ungarske køkken. Det er en gastronomisk oplevelse, man ikke må være foruden. Kom og vær med og smag på det jødiskungarske køkken i det ungarske hjørne på årets Jødiske Kulturfestival. Her står den ungarske kok, som den ungarske ambassade har hentet hele vejen fra Budapest – alene for at dele sin viden og opskrifter om det jødisk ungarske køkken med de danske gæster

English

(language: English)

​Do you know where the characteristic taste comes from that makes the Hungarian Cholent unique? It is due to the smoked goose and the rich quantity of beans cooked for hours. Come and taste Jewish Hungarian food at the Hungarian corner at the Jewish Culture Festival. Join us and learn about the recipe and the specific features of Hungarian Jewish cuisine from our chef all the way from Budapest.

Se også​

Kontakt

Det Jødiske Samfund i Danmark​

CVR: 18227916

Krystalgade 12, 1172 København K

Klik her for rutevejledning

 

E-mail: info@jkfestival.dk

Følg os på Sociale medier

facebook (2)  instagram (1)

Foto: Bernard Hoch

​Copyright © 2021 Det Jødiske Samfund i Danmark. Alle rettigheder forbeholdes.