Marokkansk buffet

(Eng.: Jewish Moroccan Food​)

​​Arrangør: Marokkos ambassade i København / Jødisk Kulturfestival.

03.06 kl. Kl. 16.00 – 17.00 SALEN

Dansk

​(sprog: ENG)

Kom og se, duft og smag, når kokken fra Marokkos ambassade kreerer jødiskmarokkanske retter med masser af krydderier. Kokken vil lave den lokale udgave af cholent og couscous. Han laver endnu en simreret, skhina, som er et typisk shabbatmåltid for jøderne i Marokko. Den består af kød, løg, bulgur, masser af krydderier og hele æg

English

Jewish Moroccan Food​

(language: ENGLISH)

Come and see, smell and taste as the cook from the Moroccan embassy cooks Jewish Moroccan dishes with lots of spices. The cook will make the local version of cholent and couscous and skhina, which is a typical Shabbat dish for Jews in Morocco containing meat, onions, bulgur, whole eggs, and lots of spices.​

Se også​

Kontakt

Det Jødiske Samfund i Danmark​

CVR: 18227916

Krystalgade 12, 1172 København K

Klik her for rutevejledning

 

E-mail: info@jkfestival.dk

Følg os på Sociale medier

facebook (2)  instagram (1)

Foto: Bernard Hoch

​Copyright © 2021 Det Jødiske Samfund i Danmark. Alle rettigheder forbeholdes.